14.11.23

Азбука домашнього господарювання

   Упродовж своєї багатовікової історії людство накопичило солідний досвід в усіх галузях життя, включно із домашнім господарюванням. Наші предки були майстрами на всі руки, знали як виростити врожай без отрутохімікатів, як зберегти його, як допомогти хворому, не вдаючись до ліків, які приносять не тільки користь, а й шкоду, як випрати білизну без прального порошку, як приготувати смачну і поживну їжу...

  Багато старовинних рецептів можна вдосконалити і пристосувати до сучасних умов життя. Тож бібліотекарі абонементу пропонують вашій увазі книжкову виставку - пораду "З бабусиної скрині" - тут і книги по рукоділлю, і поради з хатнього господарювання, і рецепти кочубеївської кухні, народної медицини і старовинні рецепти косметики.

  Не робіть поспішних висновків. Перевірте запропоноване на власному досвіді і ви наочно переконаєтесь в мудрості наших предків.

  Поспішайте переглянути нашу книжкову виставку. І ви неодмінно знайдете для себе щось цікаве, корисне для вирішення багатьох проблем господарювання і побуту.





Немає коментарів:

Дописати коментар