13.03.24

Семінар - практикум "Створюємо візуальний контент"

   Для працівників Диканської публічної бібліотеки з філіями згідно річного плану роботи було проведено семінар - практикум "Створюємо візуальний контент" на основі практичного досвіду роботи Надеждинської сільської бібліотеки - філії. Завідуюча бібліотекою Марина Широбокова запропонувала присутнім покроковий алгоритм створення анонсу бібліотечної події для розміщення в соцмережах бібліотек за допомогою Canva - платформи графічного дизайну.

   У мобільній версії додатку бібліотекарі створювали візуальний контент, опановували практичні навички роботи з програмою, яку попередньо встановили на власні смартфони. 

   Оскільки всі ми зараз потребуємо психологічного розвантаження, вже традиційними під час проведення семінарів стають заняття з арт - терапії. Цього разу це був майстер - клас з розмальовування мандали, проведений провідним бібліотекарем читального залу Світланою Тютюнник та провідним бібліографом Ольгою Гірняк. Після закінчення вправи присутнім було цікаво дізнатися про символіку кольорів, які вони використовували для своїх робіт.

  Продуктивною була зустріч - дістали нові корисні практичні навички та психологічно розвантажились, а чаювання зі смаколиками додало невимушеності.

















Немає коментарів:

Дописати коментар