28.03.24

Поезії одвічна висота

    Ця весна принесла користувачам Диканської публічної бібліотеки свято - Свято зустрічі з диканською поетесою Людмилою Іванівною Кальник, людиною неординарною, цікавою, знаною в Диканці та районі і надзвичайно талановитою.

   То ж у бібліотеці зібралися небайдужі до художнього слова, активні користувачі нашої книгозбірні, також відомі поети Диканщини Л.О.Лашко, Г.О.Беркута, молоді поети краю - М.Восьмірко, А.Кошель, Л.Штучка.

   Поезія необхідна нам як світло душі, як ковток свіжого повітря, щоб з віршів черпати натхнення і віру в Перемогу. Маючи воістину Божий дар слова, Людмила Іванівна щиро ділилася з слухачами своїми незрівнянними поезіями з творчого доробку. Мелодійні за звучанням, глибокі за змістом, образні, красиві вірші, які так часто просяться на музику - звучали життєдайним струмочком у її виконанні. 

   Провідний бібліотекар абонементу Т.М.Михайлик провела для гостей огляд літератури літераторів краю та поетів - ювілярів цього року. Артисти Диканського будинку культури на чолі М.В.Петровою тепло привітали поетесу та читачів - любителів поетичного слова піснею. Директор Диканської публічної бібліотеки Н.В.Кучеряєва та наші користувачі вітали гостю квітами. 

   Бібліотекарі та численні шанувальники творчості поетеси щиро вдячні Людмилі Іванівні Кальник за позитив, наснагу, за вірші, які роблять наш світ привітнішим і добрішим.

   Організувала захід і провела провідний бібліотекар абонементу Тетяна Михайлик за підтримки і сприяння директора бібліотеки Н.В.Кучеряєвої, провідного бібліотекаря Інтернет - центру Т.Гальченко.

















Немає коментарів:

Дописати коментар