16.05.13

Шляхами мужності і слави


  Напередодні свята Дня Перемоги, 8 - го травня 2013 року, В Інтернет - центрі Диканської центральної районної бібліотеки для дорослих відбулася он - лайн зустріч ветеранів війни з різних регіонів - Луганської та Полтавської областей.
  На зустріч ветеранів Великої Вітчизняної війни було запрошено голову Диканської районної ради ветеранів Івашка Анатолія Семеновича, голову Новопсковської районної ради ветеранів Сюсюка Миколу Степановича, ветерана війни, учасника бойових дій Василенка Тихона Павловича, учасника війни Дмитренко Марію Семенівну - з Новопскова. Також в ній взяли участь директор Новопсковської ЦБС Сап'ян Альона Іванівна та завідувач відділу обслуговування Новопсковської ЦРБ Грачова Ірина Олексіївна і провідний бібліотекар Інтернет - центру Диканської ЦРБ Гальченко Тетяна Анатоліївна.







   Зустріч пройшла в дуже теплій, дружній обстановці. Ветерани мали змогу познайомитись, поспілкуватись, розповісти про свій бойовий шлях. З хвилюванням згадували давні події, людей, які були поряд і не дожили до наших днів. Завдяки он - лайн зустрічі ми дізнались де ветерани з Новопскова та Диканьки воювали, в яких військових частинах перебували, на території яких країн отримали звістку про Перемогу. Прозвучала розповідь Дмитренко Марії Семенівни про тяжку роботу в тилу, як виживали в ті дні.
Спілкування було цікавим та змістовним. По закінченню ветеранів привітали зі святом з побажанням приймати участь і надалі в таких зустрічах, які об'єднують різні покоління та різні регіони України.



Немає коментарів:

Дописати коментар