22.02.14

Курити або довго жити

    20 лютого в Інтернет - центрі Диканської ЦРБ відбулося заняття - тренінг "Курити або довго жити". Слухачами були учні 8 - В класу Диканської гімназії імені М.В.Гоголя. Мета цього тренінгу - показати негативний вплив куріння на організм людини. Ознайомити з кроками щодо правильного вибору в напрямку формування здорового способу життя.
Спочатку в ході гри відбулося знайомство з групою, що створило невимушену робочу обстановку. Далі ведуча, провідний бібліотекар Інтернет - центру Тетяна Гальченко, навела факти і цифри про куріння, його згубну дію.



   В ході заходу присутні переглянули тематичний відеоматеріал "Правда про тютюн" виробництва  Волинського обласного благодійного фонду "Преображення", після якого відбулося обговорення  побаченого. Учні порівняли наслідки тютюнопаління та переваги здорового способу життя, називали причини того, чому починають курити.





   Ведуча розповіла про сумну долю "ковбоя Мальборо" - американського каскадера, актора, вершника родео Уейна Макларена, який в свій час рекламував сигарети "Мальборо", але захворівши на рак легенів, останні роки свого життя вів боротьбу з тютюновими компаніями.


   На закінчення заходу учні подивилися відеоролик "Галилео. Вред курения", який також активно обговорювали і навіть спробували вирішити, завдяки яким способам можна кинути курити.

    Слухачам було запропоновано оцінити заняття за допомогою розданих наліпок.







Немає коментарів:

Дописати коментар