10.05.14

Відверта розмова

   В наш непростий час, коли такі поняття як доброзичливість, чуйність, милосердя, любов стають дефіцитом, коли часом бракує загальної культури, відповідальності, взаєморозуміння, щирості і відкритості в людських стосунках особливо важливо для юного підростаючого покоління, в підлітковому віці, на порозі юності вміти відрізняти добро від зла, а симпатію від кохання. Адже в юному віці дуже легко наробити помилок. Тому дорослі завжди про це пам'ятали і застерігали молодь від неприємностей.
   То ж нещодавно в центральній районній бібліотеці для дівчаток підліткового віку (8 - мі класи Диканської гімназії ім. М.В.Гоголя) бібліотекарями спільно з Будинком дитячої та юнацької творчості було організовано цікаву зустріч - відверту розмову про сокровенне. Ця щира розмова - порада, розмова - застереження мала на меті донести ті знання, ту інформацію, яка допоможе не зашкодити своєму здоров'ю, життю і життю іншому...
    Інформацію, відповіді на всі хвилюючі питання завжди можна знайти в книгах.
   То ж розпочалася наша зустріч літературним колажем "Вічна загадка любові: високі почуття в художній літературі" (провідний бібліотекар відділу обслуговування Т.М.Михайлик).
   Естетичні діалоги "Ранні позашлюбні статеві стосунки та їх наслідки з точки зору генетики, медицини та християнської моралі" підготувала для юнок методист Диканського Будинку дитячої та юнацької творчості А.В.Оніпко. Цікава лекція підкріплювалась пізнавальними матеріалами, що емоційно вражали.






   Логічним завершенням зустрічі став огляд літератури "Сучасні видання для сучасних дівчат", запропонований присутнім провідним бібліографом Диканської ЦРБ О.Є.Гірняк.

                                                                                        Провідний бібліотекар відділу  
                                                                                        обслуговування Т.М.Михайлик

Немає коментарів:

Дописати коментар