30.11.18

ВІЛ: стосується кожного

   Сьогодні важко зустріти людину, яка б не чула про ВІЛ - інфекцію та СНІД. В суспільстві досі існує думка, що інфекція уражує лише певні групи людей: споживачів ін'єкційних наркотиків, жінок сексбізнесу, гомосексуалістів. Ця думка хитка: епідемія ВІЛ сьогодні торкнулася практично всіх верств населення, представників різних соціальних груп і професій.
   Приймаючи будь-які рішення, ти завжди робиш свій вибір. Робити свій вибір свідомо - це бути незалежним від моди чи товаришів, і самому володіти інформацією щодо будь-якої проблеми.
   Отож, напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, в останній день листопада, бібліотекарі Диканської ЦРБ вийшли на вуличну акцію "ВІЛ: стосується кожного", адже кожному потрібно знати шляхи проникнення вірусу в організм, щоб вжити надійних запобіжних заходів і правильно поводитися з тими, кого уразив цей вірус. 
   Адже саме в бібліотеці накопичено певний багаж знань, використання яких зробить можливим збереження здоров'я і життя людей.
   В ході акції бібліотекарі розповсюдили серед односельців тематичні проспекти "Пам'ятати, знати, жити!" до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
   До уваги читачів Диканської ЦРБ в читальному залі також представлена книжкова виставка "СНІД - хвороба віку".

 



 
 



 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар