23.04.19

Друге життя пластикової пляшки

   22 квітня жителі нашої планети відзначають Всесвітній день Землі. Цей день - нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем. В цей день кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля чи пластика.
   З метою виховання у підростаючого покоління любові, людяності, відповідальності за майбутнє нашої планети Земля працівники Диканської районної бібліотеки провідний бібліотекар читального залу Світлана Тютюнник та провідний бібліограф Ольга Гірняк провели для учнів 8 класу Диканської ЗОШ І - ІІІ ступеня екологічний майстер - клас "Друге життя пластикової пляшки". Бібліотекарі розповіли присутнім про екологічні проблеми нашої планети, особливо звернули увагу на забруднення навколишнього середовища використаним пластиком.
   Переглянуті відеоролики про пластикові відходи та що з них можна виготовити нікого не залишили байдужими. А кульмінацією заходу став майстер - клас, на якому учні разом із бібліотекарями виготовляли симпатичних декоративних метеликів із використаних пластикових пляшок, якими можна прикрасити оселю.









Немає коментарів:

Дописати коментар