18.10.19

Від козаків до кіборгів

   14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в нашій країні відзначається День українського козацтва. День українського козацтва - це данина всім козакам, які зробили величезний внесок у формування української народності та досягнення Україною своєї незалежності. А з 2014 року 14 жовтня відзначається ще як і День захисника України.
   Насправді - небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія - Батьківщину захищати. З цієї нагоди провідні бібліотекарі районної бібліотеки М.Тягній та С.Тютюнник провели для учнів 8 класу Диканської ЗОШ І - ІІІ ступеня годину патріотичних цінностей "Від козаків до кіборгів". 
   Стежками минулих боїв, поразок і перемог провели бібліотекарі юних слухачів аж до сучасних захисників нашої України. "Кіборгам", "укропам", бійцям добровольчих батальйонів, воїнам збройних сил України і Нацгвардії, волонтерам сьогодні наша шана і повага. Сучасні українські воїни - це ті, хто взявся за зброю, щоб захистити державу від агресора. Вони сильні, як ніколи. Під час заходу демонструвалися відеоролики про найцікавіші факти з життя українського козацтва та українська армія сьогодення.
   А в читальній залі Диканської районної бібліотеки до уваги користувачів представлена книжкова виставка "День захисника України", де демонструється література, присвячена захисникам і розповідає про героїчне минуле та сучасне українське військо.


 


 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар