12.10.19

Перспективи престижних професій. Знайомтесь - юрист

   Народна мудрість каже: щасливий той, хто радісно йде на роботу і з радістю повертається додому. Але щоб радісно було йти на роботу, треба одержувати від неї задоволення, а це залежить від вдало обраної професії.
   Вибір професії - це справа не одного дня. У світі існує безліч професій. І як же зорієнтуватися серед цієї кількості? Як знайти серед тисяч ту єдину, яка стане справою всього життя?
   Так для учнів 8 - их класів Диканського НВК імені М.В.Гоголя була проведена профорієнтаційна біржа "Перспективи престижних професій. Знайомтесь - юрист". Її підготували для учнів провідний бібліотекар читального залу Тютюнник С.І. та провідний бібліотекар по роботі з юнацтвом Тягній М.І.
   Під час бесіди говорили, що рішення про вибір професії повинні бути свідомими, вільними і прийматися самостійно. Але це не означає, що в процесі вибору професії не потрібно зважати на поради старших і більш досвідчених людей.
   Запрошена на зустріч заступник Диканського бюро первинної правової допомоги Л.Маценко, за спеціальністю юрист, вміло провела учнів правознавчими коридорами свого фаху. Також для учнів провели тест "Бути чи не бути юристом".







Немає коментарів:

Дописати коментар