01.10.19

Бестселери молодіжної публіки

   Молодь сьогодні є надією і майбутнім нашого рідного краю - Диканщини. Юнаки і дівчата випала прекрасна і відповідальна доля – будувати заможну демократичну Україну, державу, яка цінує гідність кожного громадянина, забезпечує його свободу і права, сповідує загальнолюдські цінності . Проблема духовного розвитку молоді сьогодні стає гостро актуальною. Завтра може бути пізно.
   Запорукою вдалої роботи по формуванню духовно – морального здоров’я молоді є інформаційна діяльність бібліотеки, а тому необхідно організувати такі цікаві форми роботи для молоді, як наш фестиваль молодіжної книги “Без добрих книг душа черствіє”.
   Наше завдання полягає в тому, щоб прищепити молоді любов до читання, котре відкриває перед нею величезний і розмаїтий світ. Адже книга – це особливий світ, який молоде покоління осягає і розумом, і серцем. Книга незамінна у виробленні уваги, зосередженості, у вихованні душевності, моральності. Важливий її аспект – освітній. Такий багатогранний вплив книги на молодь потребує від бібліотеки особливого підходу до роботи з молоддю.
   Тож в рамках фестивалю молодіжної книги бібліотекарі пропонують нашим юним користувачам розгорнуту книжкову виставку – рейтинг “Бестселери молодіжної публіки”, рекомендаційні бесіди біля книжкової виставки, бібліографічні огляди літератури. На завершення молодіжного фестивалю бібліотека розробила та запропонувала молодіжній аудиторії міні – анкетування “Ти книга ….”











Немає коментарів:

Дописати коментар