16.02.23

Бібліотерапія для вас

  Споконвіку книги користувалися величезною пошаною в народі. І наші читачі не виняток. Користувачі Диканської публічної бібліотеки високо цінують книгу. Бо в ній мудрість віків і поколінь.

   Сучасна бібліотека - це дім, де зосереджені тисячі книжок, сьогодні вона стає своєрідним "вікном у світ". Кожен з нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення та інтелектуальне задоволення від прочитання. Про силу книги та її вплив на здоров'я людини сказано вже чимало. Це свого роду пігулки проти стресу. Деякі дослідження стверджують, що книги корисні для нашого здоров'я. Зовсім не виключено, що в недалекому майбутньому вони будуть прописуватися лікарями як лікарські препарати.

   Отож, бібліотерапія для вас, шановні наші користувачі!

   Запрошуємо переглянути на абонементі виставку однієї книги "Гузар на кожен день". Його щирі поради українцям, що увійшли до цього унікального видання, а також книга "Великопосні роздуми з Блаженнійшим Любомиром Гузаром", книга К.Щоткіна "Любомир Гузар. Хочу бути людиною" будуть близькі і до снаги широкому читацькому загалу.

   Читайте Любомира Гузара. Адже для багатьох людей він є тією особою, досвід якої хочуть почерпнути і до думки якої прислухаються!





Немає коментарів:

Дописати коментар