25.02.23

Бібліотека і війна: сильні і згуртовані

    


   Уже минув рік із часу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку росія розпочала проти України ще 9 років тому з окупації Криму та частини Донецької та Луганської областей.

   Рік горя, болю, смутку, сліз. Рік втрати найдорожчих та найближчих людей, які загинули захищаючи рідну українську землю від свавілля путінських блаzнів, які прагнуть не тільки загарбати нашу територію, а й знищити український народ як націю.

   За цей рік українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. Вони довели всьому світу, що не така вона вже і "номер один" та російська армія. Повномасштабний напад росії пришвидшив згуртованість української нації. Національна єдність стала основою успішного супротиву. Майже вся країна записалася до волонтерського руху, волонтерять навіть діти на допомогу ЗСУ.

   Не стала осторонь і наша бібліотека. До вашої уваги читальна зала Диканської публічної бібліотеки презентує виставку - фотомить "Бібліотека і війна: сильні і згуртовані", яка відображає роботу нашого закладу за цей тяжкий у моральному та фізичному розумінні рік. Але це лише маленька частиночка того, що робили бібліотекарі. І зараз ми продовжуємо тримати свій професійний стрій, щоденною працею також наближаємо нашу Перемогу.














Немає коментарів:

Дописати коментар