09.01.24

Нескорені: шляхами болю і незламності

    Війна, увірвавшись на українську землю в той злопам'ятний зимовий ранок 24 лютого 2022 року, сіє злодіяння довкола. Розум кожного українця відмовляється вірити в те, що діється навколо, що бачать очі, коли повстають реальні картини згарищ, руїн, вирви від снарядів, ракет, мін, смерті дітей, дорослих, свист куль, скрегіт ворожої техніки, дронів, мінометів, "Градів", "Смерчів"...

   Ворог намагається зруйнувати матеріально - духовні цінності нашого народу, відібрати нашу святиню - мову, забрати наші родючі землі, заперечує саме існування української нації. То ж кожен українець до останнього подиху буде битися за цілісність своїх кордонів.

   Нам важливо бути причетними до подій, які відбуваються в нашій країні з нашими співвітчизниками. То ж наша книжкова виставка "Нескорені: шляхами болю і незламності" - для вас. Бо саме книги максимально здатні наблизити нас до тих реалій, які нам необхідно донести світові вустами очевидців - жорстоку правду про найбільш руйнівні воєнні злочини та нелюдські варварські акти, вчинені російськими окупантами у ХХІ столітті.









Немає коментарів:

Дописати коментар