16.01.24

Чари різдвяних мелодій

    Вже стало доброю традицією у бібліотекарів абонементу Диканської публічної бібліотеки проводити народознавчі заходи для підростаючого покоління. Адже ми повинні знати і шанувати народні звичаї і обряди, бо це наша історія, наше духовне багатство, без якого ми бідніємо душею.

   Ось і сьогодні провідні бібліотекарі абонементу Т.М.Михайлик та М.І.Тягній організували та провели різдвяні зустрічі для старшокласників. Розповіли учням про веселі, колоритні, багаті народними традиціями, розвагами, жартами свята новорічно - різдвяного циклу.

   На зустрічі були присутні гості - директор Диканського будинку дитячої та юнацької творчості М.І.Дєєва та культорганізатор А.В.Оніпко. Щиро і задушевно звучали в їхньому виконанні колядки, щедрівки "Нова радість стала", "На моїм подвір'ї три дерева росло", "Спи, Ісусе, спи".

   Особливий різдвяний дух, атмосферу гарного настрою, свята привнесли для присутніх відеоролики колядок у виконанні гурту "PENTATONIX".

   Нині настав благословенний час відродження духовної культури українського народу. Отож, саме час вивчати і шанувати звичаї нашого народу, приносити людям добро, щастя, радість.









Немає коментарів:

Дописати коментар