31.07.24

Акція "Нова сторінка"

    У 2021 році « Благодійний фонд «Бібліотечна країна» та народна депутатка України Євгенія Кравчук започаткували спільну акцію «Нова сторінка» з метою наповнення бібліотек невеликих громад новими книжковими виданнями. У сезонах 2021 та 2023 років у фонди 26 українських бібліотек було передано 1500 книг!


    Цього року стартував третій сезон проєкту «Нова сторінка 2024»: 247 заявок, 10 відібраних, серед яких Диканська публічна бібліотека!

    Цього разу організатори проєкту , надихнувшись ініціативою Президента України щодо поширення практики вивчення англійської мови в нашій державі, прагнуть повнити бібліотечні фонди англомовними книгами , які допоможуть усім бажаючим долучитися до вивчення англійської через читання художньої літератури. Адже хороша книга англійською мовою – це відмінний ресурс для розширення словникового запасу, розвитку навичок читання, зміцнення знань з граматики та орфографії.

    Щиро раді повідомити своїх користувачів, що ми вже отримали такі очікувані набори книг англійською мовою та новинки української книги від вітчизняних видавництв, які з нетерпінням будуть чекати своїх читачів на полицях Диканської публічної бібліотеки та Диканської публічної бібліотеки для дітей!

    Щиро вдячні усім причетним до цієї корисної ініціативи за нові можливості задля розвитку громади! Разом можемо більше! 








 

Немає коментарів:

Дописати коментар