03.09.24

Перемагає той, хто пам'ятає.

 


   Осінь у бібліотеці. Якою їй бути? Цікавою, пізнавальною,корисною, яскравою та книжковою!

   Вересень, традиційно, розпочався уроком Знань – для учнів 8 - б класу ОЗ Диканської ЗОШ   IIII ст. бібліотекарі читальної зали провели патріотичну годину «Перемагає той, хто пам’ятає!»

   Присутні вшанували хвилиною  мовчання загиблих внаслідок воєнних дій. Протягом уроку учні  розширили та поповнили свої знання, пройшовши історичними шляхами боротьби українського народу за свою свободу та незалежність.

   Українські воїни – герої, патріоти, захисники, що сьогодні пишуть сучасну історію України. Саме героїзму  незламних військових була присвячена актуальна розмова у читальній залі бібліотеки.

   2 вересня розпочався анонсований Українським інститутом книги, перший в історії України Національний тиждень читання нонфіку.

   Нон – фікшн література - це видання, які базуються на реальних подіях, фактах і дослідженнях, допомагають розширити кругозір, отримати нові знання та навички, а також зрозуміти складні явища і процеси, що відбуваються у світі.

   Юні читачі мали змогу познайомитись з літературою, що видана під час війни та є зараз на книжкових полицях Диканської публічної бібліотеки, переглянувши, створений бібліотекарями,інтерактивний плакат «Нескорені» та розгорнуту книжкову виставку «Перемагає той, хто пам’ятає!»

























Немає коментарів:

Дописати коментар