20.09.24

                                Свято кольору та креативності

    Несподівані шедеври народжуються з найпростіших речей!Наші «золоті руки» – слухачі Університету ІІІ віку,сьогодні творили справжні дива звичайними поліетиленовими пакетами!



   Чергове заняття з арт–терапії «Сезонні мотиви:осінні квіти»,у нетрадиційній техніці малювання за допомогою поліетиленового пакету»,що нещодавно відбулося у читальній залі Диканської публічної бібліотеки стало справжнім святом кольору та креативності. Учасники з подивом відкривали  в собі нові таланти і,разом з бібліотекарями, отримували,задоволення від творчого процесу, адже арт – терапія – це не просто малювання, це подорож у світ власних емоцій і почуттів!Запрошені мали змогу передати свій внутрішній стан на папір за допомогою кольору та під відповідний музичний супровід. Саме такий різновид арт – терапії, допоміг нашим гостям розслабитись,зняти стрес і отримати заряд позитивних емоцій!

               

                                                            

  Позитивні емоції та здоров’я – ідеальне поєднання!Для запрошених був запропонований розгорнутий огляд книг,отриманих в рамках україно – швейцарського проекту «Діємо для здоров’я». Корисні поради та рекомендації, історії успіху окремих людей,безліч потрібної інформації, що містять пропоновані видання – це не просто інформування, а й чудовий спосіб мотивувати людей до змін та піклування про себе!








Немає коментарів:

Дописати коментар