27.02.19

   Днями у Диканській ЦРБ відбувся семінар для працівників сільських бібліотек - філій "Шляхи професійного вдосконалення". Директор ЦБС Кучеряєва Н.В. розповіла про основні інтернет - ресурси, що будуть корисними для бібліотечних працівників та зробила короткий огляд фахової періодики.
   Провідний бібліотекар ЦРБ Михайлик Т.М. розповіла про правильність ведення паспортів книжкових виставок та масових заходів. Провідний бібліограф Гірняк О.Є. розповіла про різновиди та методику створення бібліографічних видань, а також про групове та індивідуальне інформування користувачів. Увазі присутніх було представлено план - графік підвищення кваліфікації в 2019 році на базі Гадяцького коледжу культури і мистецтв ім. І.П.Котляревського, доведено план перевірки книжкових фондів бібліотек району в поточному році.
   Також директор ознайомила завідуючих СБФ з Постановою Кабінету Міністрів України №72 від 06 лютого 2019 року "Про затвердження Державних соціальних нормативів забезпечення населення публічними бібліотеками в Україні".




Немає коментарів:

Дописати коментар