16.06.21

    Сьогодні в Диканській публічній бібліотеці відбувся семінар бібліотечних працівників Диканської громади "Осучаснення роботи бібліотеки через підвищення професійної майстерності бібліотекарів".


    Директор публічної бібліотеки Наталія Кучеряєва представила присутнім на заході презентацію "Написання проєктів (грантів)", наголосивши, що в сучасному світі вивести роботу бібліотек на новий рівень можна швидше і якісніше саме завдяки участі в проєктній діяльності. До речі, цьогоріч в конкурсі "Підтримка ініціатив мешканців територіальної громади Диканської селищної ради" зареєстровано заявки від Диканської публічної бібліотеки та Надеждинської сільської бібліотеки - філії.





    Про особливості створення сторінки бібліотеки в мережі Фейсбук та використанню порталу "Дія. Цифрова освіта" розповіла провідний бібліотекар Інтернет - центру Тетяна Гальченко.



    Про ведення бібліотечної сторінки в соцмережі Інстаграм та програми, які для цього використовуються, розповідала провідний бібліограф Ольга Гірняк.



    Найбільш емоційним був виступ завідуючої Надеждинською сільською бібліотекою - філією Марини Широбокової, яка поділилася власним досвідом просування бібліотеки в Фейсбук та Інстаграм.





Немає коментарів:

Дописати коментар