03.05.23

Як повернутися до щастя... допоможуть вам книги

   Нам випало жити в непрості часи широкомасштабного вторгнення в Україну російських окупантів, коли ворог руйнує, знищує наші мирні міста і села, чинить геноцид мирного цивільного населення, коли велика кровопролитна війна в Україні вбиває наших синів, батьків і дітей... Коли багато людей втратили свої домівки і свою малу батьківщину.
   Звичайно, в такі часи стресу уникнути неможливо. Нас мучать щоденні щонічні переживання, ще нас мучить тривога в стосунках на роботі й в навчанні. Ще ми до смерті накручуємо себе...
   Але ж життя триває... І перемогти все це можна, реально та звільнити наш мозок для кращих думок, навчитися мислити і жити позитивно, навчитися вміння виходити із кризи за будь - яких обставин, стати завдяки подоланню кризи сильнішими та навчитися краще справлятися із проблемами, які ставить перед нами життя.
   Отож, наша книжкова виставка, організована на абонементі для вас, актуальна, як ніколи - "Як повернутися до щастя? Наука позитивних змін". Книги, представлені на виставці, допоможуть вам впоратися з тривогою, стресами, панічними атаками, депресіями. Вони всіх нас вчать нестандартному підходу до вирішення будь - яких проблем.
   Сподіваємося, вони будуть настільки вдалими, що зможуть просвітити розум і запалити серця, допомогти впустити у своє життя радість і позитив, незважаючи ні на що.






Немає коментарів:

Дописати коментар