10.11.20

ВАШЕ ЗДОРОВ’Я В ВАШИХ РУКАХ: ЕМОЦІЇ ПІД КОНТРОЛЕМ

   Ми з вами живемо в сучасному бурхливому світі з стрімким темпом розвитку всіх подій. Людина живе в соціумі і навколишній світ викликає в нас розмаїтий спектр почуттів і емоцій – від позитивних до негативних. 

   В юному віці надзвичайно важливо навчитися керувати власними емоціями. Бо ж люди відчувають одинакові емоції, але кожен долає їх по – своєму. Іноді емоції тримають і змушують людей робити певні вчинки, про які вони згодом шкодують, бо «включається» здоровий глузд. У підлітковому віці таке явище можна спостерігати дуже часто. 

   Саме про моральне здоров’я особистості, як навчитися мислити позитивно і як справлятися з невдачами та з негативними емоціями в читальній залі Диканської ЦРБ провідним бібліотекарем відділу обслуговуваня Михайлик Т.М та провідним бібліографом ЦРБ була проведена та проведена довірча бесіда для старшокласників «Цінності життя». Запрошені гості – культорганізатор Будинку творчості Алла Володимирівна Оніпко та настоятель Свято – Троїцького храму отець Євгеній. 

   Актуальною, цікавою і своєчасною саме для підліткового віку школярів була бесіда А. В. Оніпко «Ваше здоров’я в ваших руках: емоції під контролем». 

   Захоплюючою, пізнавальною, щирою та безпосередньою вийшла розмова настоятеля Свято – Троїцького храму о. Євгенія з юними про цінності життя з позиції християнської моралі. 

   На завершення зустрічі провідний бібліограф Диканської ЦРБ О.Є.Гірняк провела бібліографічний огляд літератури «Книга – твій добрий друг і порадник».










Немає коментарів:

Дописати коментар