14.02.21

Кохання - то вічна людська краса

    Серед усіх чудес світу найбільше чудо - це людина і кохання. Якби запитати людину, чи згодна вона прожити життя, не пізнавши цього почуття, бажаючих би не було. І навіть, якби запропонували вибрати щось одне серед таких цінностей, як гроші, влада, слава і кохання, то переважна більшість вибрала б останнє.

   Напередодні свята всіх закоханих - Дня Святого Валентина, яке святкують 14 лютого, бібліотекарі Диканської публічної бібліотеки провели для учнів 9 класу Диканської ЗОШ І - ІІІ ступеня романтичну зустріч "Кохання - то вічна людська краса". Існує багато легенд, щодо походження цього свята, провідний бібліотекар читального залу С.Тютюнник розповіла історію виникнення свята та "валентинок".

   Так що ж таке - кохання? З цього приводу є багато думок і визначень. Провідний бібліограф Диканської ПБ О.Гірняк запропонувала старшокласникам переглянути відеоролик "10 цікавих фактів про кохання" та висловити свою думку. А провідний бібліотекар М.Тягній розповіла як святкують День Валентина в різних країнах світу. Цікаво було дізнатися, які подарунки готують в цей день і що в Саудівській Аравії це свято заборонене. В ході заходу для школярів були проведені цікаві розважальні конкурси та вікторини.











   А для користувачів Диканської публічної бібліотеки на абонементі та в читальному залі діють романтичні інсталяції, книжкові виставки, фото - миті для гарного настрою.















   Надворі ще зима, але у серця вже постукала весна. Кохання не боїться холоду і розквітає будь - якої пори року.

   Тож кохайте і будьте коханими.

Немає коментарів:

Дописати коментар