20.03.21

Щастя. Як його знайти?

    Тема щастя хвилювала людей в усі часи. Бути щасливим - це головна мета кожного з нас. Кожна людина повинна сама знайти своє розуміння щастя.

   20 березня у світі відзначають Міжнародний день щастя. Половина жителів України вважають себе щасливими. Соціологи стверджують, що найважливіші складові щастя по - українськи - родина й особисте життя. Далі - здоров'я та рівень матеріальної забезпеченості.

   На запитання - що таке щастя? - намагалися відповісти історики, письменники, філософи, залишивши нам перлини своїх геніальних думок.

   А як думаєте ви, шановні наші користувачі? У яких життєвих ситуаціях ви відчуваєте себе щасливими? Долучайтесь до бліц - опитування, організованого на абонементі Диканської публічної бібліотеки - "Щастя. Що воно означає для вас?".

   Запрошуємо вас переглянути книжкову виставку - позитив на абонементі "Сім кольорів щастя".

   Як ви думаєте, щастя більше залежить від внутрішнього стану людини чи від зовнішніх обставин? Як ви розумієте вислів Григорія Сковороди: "Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами; як риба у воді, так ми у ньому,  і воно біля нас шукає нас самих".

   Отож, читайте і вчіться бути щасливими!


















Немає коментарів:

Дописати коментар