30.03.21

Програма “Мріємо та діємо”_ініціатива “Молодь говорить”

  

 Програма “Мріємо та діємо” запустила ініціативу “Молодь говорить” – новий та незвичайний спосіб для української молоді, з максимально протилежними думками та поглядами, говорити на важливі суспільно-політичні теми, які формують вектор розвитку країни.

  До участі запрошується молодь віком 18-35 років. Учаснику_ці необхідно пройти реєстрацію та відповісти на декілька запитань, а спеціально розроблений алгоритм програмного забезпечення сформує пари з учасників з максимально протилежними поглядами. Після того, як учасники погодяться зі своєю парою, вони оберуть зручну для онлайн-зустрічі платформу та поспілкуються 15 травня о 15:00.

   Ця ініціатива допоможе долати стереотипи, поглянути на проблеми та їх можливі рішення під іншим кутом, вибудувати особисті стосунки та довіру. На суспільному рівні це сприятиме розвитку культури діалогу, взаєморозуміння, толерантності та інклюзії.

Більше про ініціативу тут - https://molodhovoryt.in.ua/

   Проєкт “Молодь говорить” організовується в рамках програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Немає коментарів:

Дописати коментар