26.04.23

Як уникнути впливу поганої компанії

   Підлітковий вік - період випробувань для багатьох сімей. Не всім вдається успішно його пройти. Часто в такому віці вчорашнє маленьке сонечко перетворюється в чималенького монстра, з яким не знають як впоратись батьки.

   Підлітки - це такі собі "потеряшки", які не знають куди йти, де їх підтримають, тому вони й потряпляють до різних, часто небезпечних організацій, угрупувань, компаній.
   Для учнів 9-Б класу ОЗ "Диканська ЗОШ І - ІІІ ступеня" була організована та проведена Диканською публічною бібліотекою спільно з мобільною командою відокремленого підрозділу міжнародної гуманітарної організації INTERSOS правова бесіда "Як уникнути впливу поганої компанії".
   Про причини, які впливають на підлітків, що потряпляють до поганої компанії та їх наслідки розповіла присутнім провідний бібліотекар Світлана Тютюнник.
   Психологиня Інна Рокотянська пояснила на прикладах як уникати компаній та місць, де вживають алкоголь, наркотики та палять. В ігровій формі, за допомогою цукерки, показала школярам, як навчитися говорити "ні".
   Співпраця була плідною, незважаючи на те, що частина заходу пройшла в шкільному бомбосховищі.











Немає коментарів:

Дописати коментар