22.04.23

Радість руху

                  

Спорт та здоровий спосіб  життя – модний тренд  будь – якої  пори року. Заняття спортом  дають людині  не лише  міцне здоровя , хорошу  фізичну підготовку і гарну фігуру, а й формують  характер, вчать долати труднощі і постійно вдосконалюватися та не зупинятися на досягнутому.

          В рамках спільного проекту # Здорові  бібліотеки , який впроваджує благодійний фонд “Бібліотечна країна” за підтримки україно – швейцарського  проекту “Діємо для здоров’я” , Диканська  публічна бібліотека отримала цікаві  науково – популярні видання по медицині, медичне обладнання ( цифровий тонометр, пульсоксиметр, глюкометр, пружинний масажер, масажний  килимок для стоп, ваги, ваги для немовлят) та  спортивне обладнання (фітнес килимок, гантелі, диск “Здоров’я” , скакалка).

          Для тих, хто цінує  своє здоров’я, бібліотекар Тягній Марія та бібліограф  Гірняк Ольга організували  та провели інформаційний  мікс “Спорт  і рух -  основи життя”. Де присутні  мали можливість  познайомитися з новою літературою, переглянути  інтерактивний плакат  “Віктор Мандзяк  - тренер та фітнес блогер”  та електронну презентацію книги   Анна Лембке “ Дофамінове покоління. Де межа між болем та задоволенням”. А також протестували спортивне обладнання.

          Учні 9 А класу  ОЗ Диканської НВК ім. М.В. Гоголя мали змогу  особисто поспілкуватися  та взяти участь  у практичному занятті  з фітнес  тренером Архіповою Вікторією – талановитою спортсменкою, цікавою  співрозмовницею і сильною духом жінкою.

    Основа  філософії  тренувань Вікторії – “розумний фітнес”  направлених на самоудосконалення та приведення у рівновагу нашого тіла і духу.

          Захід пройшов в інтерактивній формі – тренер показала учасникам комплекс вправ, що будуть корисними саме під час дистанційного навчання . Для розслаблення мязів  плечового поясу, ший та очей.

          Отримані на заході знання  учні надалі  зможуть ефективно  використовувати  на практиці у повсякденному житті.

          Захід пройшов емоційно, насичено та  з  користю.

          Для усіх бажаючих – Вікторія  може поділитися своїми знаннями та досвідом у фітнес – студії Діадема та фітнес – центрі D fit.












Немає коментарів:

Дописати коментар